sâmbătă, 9 februarie 2013

Sfaturi pentru un par lung si sanatos


1. Alimentatia este cea mai importanta deoarece pentru a avea rezultate permanente in privinta cresterii parului trebuie sa ai si o alimentatie sanatoasa bogata in vitamine si minerale.

2. Produsele de ingrijire - este important sa folosesti produse de ingrijire profesionale pentru a pastra parul sanatos.
Pentru a avea un par sanatos ai nevoie de un sampon bun (preferatul meu este Joico Color Endure Violet pentru par blond iar pentru par natural Joico Body Luxe), un balsam sau o masca (ceamai buna masca care am folosito pana acum este Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque) si un ulei petru varfuri (Kerastase Elixir Ultime).

3. Spalarea parului se face de 2-3 ori pe saptamana pentru a nu il deteriora. Spalarea exesiva duce la indepartarea uleiurilor benefice produse de scalp astfel parul se va deterioara. 

4. Nu pieptana parul cat e ud deoarece este mai fragil si se rupe mai usor, de asemenea ar fi bine sa folosesti un pieptene cu dinti departati ( The Body Shop wide-tooth comb) decat o perie pentru ca previne ruperea parului si il descurca mai usor. 

5. Nu folosi placa sau ondulator in execes deoarece iti arde parul, iar inainte de a folosi placa trebuie sa folosesti un ser protector (CHI Iron Guard).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu