miercuri, 31 iulie 2013

Picioare frumoase pe timp de vara

Toate vrem sa avem picioare frumoase vara, insa este nevoie sa depunem si ceva  efort .

1. Epilarea

Pe timpul verii  trebuie sa te epilezi fara nici o scuza fie cu ceara care e de preferat, fie cu epilatorul sau cu lama.

2. Exfolierea

Pentru a avea picioare frumoase trebuie sa le exfoliezi de 2-3 ori pe saptamana pentru a  indeparta celulele moarte (care pot fi responsabile si pentru firele crescute sub piele ) pentru a avea o piele fina si stralucitoare. Poti cumpara un exfolait ( Ocean Salt de la LUSH ) sau poti sa faci unul acasa din ulei de masline , zahar brun si cafea acesta fiind si foarte bun pentru celulita.

3.Hidratarea

Pentru a avea picioare frumoase si catifelate ar trebui sa le hidratezi dimineata cu o lotiune de corp (The Body Shop- Shea Whip Body Lotion ) iar seara cu ceva mai hidratant precum  untul de shea sau uleiul de cocos.

4. Ingrijirea talpilor

Acest aspect ar trebui sa nu fie ignorat in special vara cand talpile sunt expuse tot timpul . Cel mai indicat este sa  te ocupi de ingrijirea lor in timpul dusului folosind o piatra ponce de 2-3 ori pe saptamana  pentru a indeparta pielea moarta si de asemena poti  sa folosesti si un exfoliant de corp pentru zilele in care nu folosesti piatra ponce. Dupa termianrea dusului  talpile trebuie sa fie  hidratate cu o crema (Neutrogena -Foot cream) sau cu unt de shea.



Un comentariu: